Vil du oppleve mer enn bare vanlig konfirmasjonsundervisning? Da er Tentro kanskje noe for deg! Tentro er et konfirmasjonsopplegg hvor du drar på spennende turer, deltar på undervisning og samlinger annenhver uke, og utforsker viktige temaer om tro og liv. Vårt mål er å gi deg en solid forståelse om kristen tro, samtidig som vi ønsker å ruste deg som menneske.

Hos oss er kravene friere – vi stiller ingen krav til tro, dåp eller medlemsskap til menigheten. Du vil bli en del av en mindre gruppe og få en mer personlig oppfølging fra våre erfarne og engasjerte ledere.

Vi vil som nevnt dra på spennende turer, blant annet til solfylte Spania! Tentroleir står også på planen, en leir hvor man møter andre Tentro-grupper i Østfold. I tillegg vil det være undervisning, mat og sosiale samlinger annenhver uke gjennom året. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å lære mer om kristen tro og livet generelt, samtidig som du vil få opplevelser du sent vil glemme.

Opplev mer enn konfirmasjonen – bli med på Tentro!

Den 7. juni kl. 19:00 er det infomøte på Misjonshuset. Alle er hjertelig velkomne til å høre mer detaljert hva neste års Tentro vil gå ut på.